Web Analytics Made Easy - Statcounter

پرداخت یارانه رمضان بامداد امروز یکشنبه ۲۸ فروردین ماه خاتمه یافت. سازمان هدفمندی یارانه ها در این باره گفت: اعتبار اختصاص یافته برای یارانه رمضان تا آخرین ریال به حساب مشمولان واریز شده و فردی از لیست جا نمانده است.

پیشتر این سازمان در رابطه با تعداد دریافت کنندگان این یارانه گفته بود: نزدیک به ۱۱ میلیون و ۳۰ هزار نفر مشمول دریافت یارنه نقدی ۱۵۰ هزار تومانی ماه رمضان هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با این حال هنوز شمار قابل توجهی از مردم منتظر واریز این یارانه هستند. به نقل از سازمان هدفمندی یارانه ها از روز گذشته تاکنون بالغ ۵۶ هزار نفر از طریق سامانه اینترنتی پیگیر یارانه رمضان شدند و بسیاری هم از طریق شماره اعلام شده پیگیر واریز یارانه خود شده‌اند.

معترضان یارانه رمضان چه می گویند؟

جان کلام یارنه نگرفته ها این است که چرا دولت به صورت شفاف مشمولان یارانه های معیشتی را معرفی نمی‌کند.

بیش از ۱۲ سال از پرداخت یارنه های نقدی مختلف در ایران می‌گذرد؛ تجربه حاصل از این اتفاق در کنار فراگیرتر شدن کاربرد فناوری های جدید ارتباطی این امکان را داده است که عموم مردم حداقل از طریق یک پیامک، به راحتی از وضعیت یارانه بگیری خود مطلع شوند.

استفاده از سامانه های ارسال پیامک یا مراجعه به سایت های اینترنتی ساده ترین ابزاری است که دولت می تواند از طریق آن واریز یارانه را به مشمولانش اطلاع دهد. محض نمونه در سال ۹۸ که پرداخت یارانه معیشتی آغاز شد. بسیاری از مردم از طریق مراجعه به سایت اینترنتی مطلع شدند که یارانه معیشتی به آنها تعلق نمی‌گیرد و دلیل آن چیست.

سکوت عجیب وزارت رفاه

واضح است که سیل انتقادات به نحوه واریز یارانه رمضان فقط به سازمان هدفمندی یارانه ها محدود نیست.

پیش از این هم این سازمان از معترضان یارانه نگرفته خواسته بود تا با وزارت تعاون کار و اجتماعی به شماره تلفن ۶۳۶۹ تماس بگیرند.

وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در این رابطه هنوز واکنشی نشان نداده است. در تارنمای اینترنتی این وزارتخانه هیچ توضیحی در رابطه با واریز یارانه رمضان داده نشده است.

با این حال می توان انتظار داشت که کارکنان این وزارتخانه نیز در معرض مراجعه منتقدان قرار دارند. در همین رابطه پیگیری های رسانه های مختلف برای گفتگو با مسئولان مربوطه در وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی بی نتیجه بوده است.

در رابطه با پرداخت یارانه های نقدی مناسبتی، این سازمان خود را مجری دستورات می‌داند چون می‌گوید وزارت رفاه مشمولان یارانه رمضان را معرفی کرده و سازمان برنامه مجوز پرداخت را صادر کرده و سازمان هدفمندی یارانه فقط دستور پرداخت را به بانک‌ها داده است.

۲۲۳۲۲۵

کد خبر 1622767

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: هدفمندسازی یارانه ها یارانه توزیع نقدی یارانه حذف یارانه سازمان هدفمندی یارانه یارانه رمضان واریز یارانه یارانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۱۴۹۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جرایم رانندگی به اعتبارسنجی بانکی اضافه می‌شود/ هشدار به یارانه‌بگیران متقاضی وام

آفتاب‌‌نیوز :

مهران محربیان، معاون فناوری‌های نوین بانک مرکزی درباره گلایه مردم از ساز و کار اعتبار سنجی بانک‌ها مبنی بر اینکه حتی با یک روز تاخیر در پرداخت اقساط، رتبه اعتبار سنجی آن‌ها به طور قابل توجهی کاهش پیدا می‌کند در حالیکه ممکن است اقشاری مانند کارگران با تاخیر حقوق و دستمزد خود را از کارفرما دریافت کنند، اظهار داشت: مدل جدید اعتبار سنجی بانک‌ها هنوز به اجرا نرسیده و با اجرای مدل جدید نحوه امتیازدهی به افراد تغییر کرد و در مدل جدید رفتار افراد در پرداخت اقساط تنها یک بخش از اعتبارسنجی است. در حالی که در مدل فعلی تقریبا عمده امتیازدهی براساس رفتار افراد در پرداخت اقساط است و هر فردی که پرداخت به موقع نداشته باشد به رتبه پایین‌تر تنزل پیدا می‌کند. 

وی با بیان اینکه در مدل جدید تمام این موضوعات دیده شده، گفت: در مدل جدید اعتبارسنجی عوامل دیگری در رتبه دهی موثر خواهد بود و عواملی که در این مرحله اضافه می‌شود سابقه محکومیت‌های مالی است.

معاون بانک مرکزی تاکید کرد: همچنین از موضوعات جدید در مدل اعتبار سنجی صدک بندی یارانه‌ها است و از این پس افرادی که برای دریافت یارانه اعلام می‌کنند از دهک‌های پایین جامعه هستند دیگر نمی‌توانند وام بانکی با اعداد و ارقام بالا را دریافت کنند به عبارت دیگر سقف تسهیلات برای افراد با اطلاعات صدک بندی یارانه‌ها تعیین می‌شود.

محرمیان ادامه داد: در مدل جدید موضوعات مالیاتی، جرایم رانندگی، نحوه رفع تعهدات ارزی و سایر موضوعات مورد نظر در شبکه بانکی اضافه خواهد شد و در مدل جدید رتبه بندی بسیار دقیق‌تر شده است.

وی در پاسخ به این سوال که مردم برای اصلاح رتبه خود در اعتبار سنجی باید چه اقدامی انجام دهند آیا پرداخت یک قسط زودتر به اصلاح رتبه کمک خواهد کرد، اظهار داشت: در مدل جدید تمام این موضوعات دیده شده و امسال هم این مدل جدید علمیاتی خواهد شد، در مدل فعلی هم مردم اگر در سررسید اقساط تسهیلات را بپردازند می‌توانند از کاهش رتبه جلوگیری کنند، اما اینکه برای اصلاح رتبه اقساط یک ماه زودتر پرداخت شود، اثرگذار نیست و نمی‌تواند توصیه درستی باشد. 

محرمیان در پاسخ به این سوال که آیا در مدل جدید اعتبار سنجی رفتار افراد در پرداخت قبوض در نظر گرفته می‌شود، افزود: در این مرحله فعلا رفتار مردم در پرداخت قبوض و پرداخت به موقع یا با تاخیر قبوض در نظر گرفته نمی‌شود.

منبع: خبرگزاری ایلنا

دیگر خبرها

  • زمان واریز یارانه اردیبهشت ۱۴۰۳؛ تمدید طرح فجرانه کالابرگ الکترونیک؟
  • زمان واریز یارانه اردیبهشت 1403 / طرح فجرانه کالابرگ تمدید می شود ؟
  • جرایم رانندگی به اعتبارسنجی بانکی اضافه می‌شود/ هشدار به یارانه‌بگیران متقاضی وام
  • برخورد سازمان تعزیرات با عرضه خارج از شبکه لاستیک
  • برخورد قاطع با عرضه خارج از شبکه لاستیک خودروی یارانه‌ای
  • زمان واریز یارانه جدید دولت اعلام شد
  • زمان واریز یارانه اردیبهشت ۱۴۰۳ اعلام شد
  • ضرورت نظارت بیشتر بر پرداخت وام نهضت ملی مسکن
  • بیش از ۲هزار میلیارد ریال تسهیلات اشتغالزایی در خوزستان پرداخت شد
  • تظاهرات خانواده‌های اسرای صهیونیست مقابل وزارت جنگ تل‌آویو